Følg mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

fredag den 1. november 2013

Det nye liv lige rundt om hjørnet

Længe har jeg gået med en følelse i maven af, at det var tid til en ny start - nu står vi på kanten til vores nye liv på Paradisvej og er klar til at hoppe. Så for, at bloggen kan følge med må den have et nyt navn - og jeg starter med et helt rent ark cyber Papir.

Jeg har lyst til at skrive om min familie, mine hobbyer - passioner - sorger og glæder. I forvejen bruger jeg rigtig meget tid på Instagram hvor jeg går under navnet willasmor. Der "blogger" jeg igennem mine billeder - men jeg savner, at kunne hæfte flere ord ved billederne.

Så her på falderebet i Nordjylland på vej mod det østligste udkants Danmark - begynder jeg at blogge igen. Der er simpelthen for mange ord der brænder for at komme ud.

Hvem er jeg? Sidder du måske og tænker, imens du læser dette (Hvis der da er nogen der læser med).

Mit navn er Marie - jeg er 30 år gammel - har en kandidat grad i kommunikation og søger med lys og lygte efter et job på Bornholm - Jeg er gift med Mads der er vvs og energi specialist. Vi har 2 lækre børn Willa på snart 4 år fra November 2009 og Jonathan på 1 år fra Juli 2012. 

Jeg er vild med at plante ting, og gør det helst i selskab med min datter - hun har altid været med. Det er så vigtigt, at ens børn ved hvor maden kommer fra. Vi er især glade for tomater og klarede at havde 5-7 sorter på vores lille altan i år. Det bliver helt vildt næste forår når vi har 900 kvm at boltre vores haveglæde på. For vi har nemlig taget springet - og købt et hus på min føde ø - om præcis 2 mdr står jeg med nøglen til drømmehuset og er ved at åbne døren til vores nye liv for første gang.

En anden af mine store interesser er MAD - de kalder mig Mary madglad ude i byen - jeg lever for at spise - jeg suger nye opskrifter til mig, som en badesvamp suger vand.

Jeg elsker også, at tage billeder - det kommer mine Instagram følgere til gode - min mand siger at jeg har en trang til at fotodokumentere alt - og han har nok ret. For mig er det helt fantastisk at se verdens detaljer igennem linsen på mit kamera. Jeg holder af, at fastholde minderne på tryk - og bare et kig på et af mine millioner af billeder sender mig direkte tilbage til det øjeblik billedet blev taget. Livet går så stærk så skyd løs med det kamera - dette øjeblik kommer aldrig tilbage.

Det var lidt om mig - håber du har lyst til at følge med og læse om os - og i øjeblikket især om vejen til det nye liv.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar